Uitnodiging

Inzicht in Jezelf is de mooiste bijdrage aan je relatie

Bootcamp: 20 september, 18 oktober en 22 november 2016, Slot Schagen aanvang 19.30, entree 15 euro pp per avond.

Mijn naam is Alicja Berlinski
In mijn professie als levensfilosoof en alchemist ben ik onstopbaar in het creëren van mogelijkheden in het leven. Ik ben gepassioneerd over mijn roeping, namelijk vrij zijn en bijdragen aan anderen zodat wij volledig kunnen participeren in het leven. Ik breng je in balans en breng harmonie in je denken en gevoelsbeleving.
Lees mijn website: www.watisbelangrijkinjouwleven.nl

Het idee voor een bootcamp is ontstaan in het besef dat echtparen en langdurige relaties zeer waardevol zijn en tegelijkertijd veel van ons eisen. In wezen stel ik dat een langdurige relatie een Olympische sport is, waarin bewustzijn, passie en doorzettingsvermogen een grote rol spelen, wil je erin slagen. Liefde is daarvan de basis. Ik ben 25 jaar getrouwd en ben er altijd op uit om mijn relatie levendig en spontaan te houden. Dat houdt ons jong en gelukkig.

De Liefde willen we omzetten in daden. Wij willen onze bijdrage leveren aan het geluk en de vrijheid van mensen met langdurige relaties. Dit gaat niet per se alleen over intieme relaties. De componenten van deze kunde zal je overal kunnen toepassen.

Daarom roep ik u op tot een creatie die uniek is in Noord-Holland en taboedoorbrekend. U zult nieuwsgierig en opgefrist naar huis gaan. De bootcamp sluit af met een korte dansparty. En wie weet gaan we nog eens een party van formaat organiseren in Schagen.

 

Mijn naam is Catharina de Wit-Way
Balletlerares en gestalttherapeut. Wat voor mij belangrijk is in het leven, is dat we ons bevrijden van opgelegde en vastgeroeste ideeën en overtuigingen die onze innerlijke vrijheid belemmeren. Werken aan lichaamsbewustzijn door te ‘spelen’ met lichaam en geest, werkt bevrijdend.
Bevrijding is niet alleen goed voor ons, het proces van bevrijden is ook ontzettend leuk – de lichtheid van ons bestaan wekken we hierdoor weer tot leven!

Balans is evenwicht in jezelf.
Harmonie is overeenstemming met elkaar.

Bootcamp
Hiervoor heb ik een eenvoudig programma samengesteld, dat voor iedereen van ons gemakkelijk uit te voeren is.

Ná de Bootcamp kunnen we in kleine groepen – met partners of langdurige relaties (paren dus) – gericht gaan werken aan lichaamsbewustzijn, door op een creatief / speelse manier te kijken naar: • hoe is het met me • wat voel ik • wat wil ik • wat verwacht ik • wat vermijd ik.

Van hieruit komen we vanzelf uit bij het Gestalt(methodies) werk: • contact maken met jezelf en de ander • eigen verantwoordelijkheid nemen • bewustzijn van patronen • vergroten van eigen keuzes en creatieve oplossingen.

Info: cursus van 6 keer op de dinsdagavond of zaterdagmiddag, op locatie die wordt bepaald door het aantal paren die hier aan deel willen nemen.

06 20 168 806    cdewitway@gmail.com

 

Mijn naam is Marga Berlinski.
Ik ben een OneTaste gecertificeerde OM trainer en coach en ik werk volgens de methode en filosofie van Orgasmic Meditation. Ik werk met vrouwen en stellen die verlangen naar meer verbinding, intimiteit en een bevredigend seksleven. Sinds 2015 leidt ik TurnOn the Netherlands om dit werk beschikbaar te maken in Nederland.

Tijdens de bootcamp doen we een aantal communicatie spelletjes. We maken plezier en het zal je verbazen hoe verbonden je je kan voelen, zelfs al ben je met vreemden, als je bereid bent om echt of open te zijn! Je hoort meer over Orgasmic Meditation en wat jij er aan kan hebben.

Mijn coaching bestaat uit drie componenten. ‘clearing’, ‘education’, en ‘integration’. We halen een bezem door oude overtuigingen die ons niet meer van dienst zijn. We ontdekken nieuwe manieren van verbinden en intimiteit. Door herhaling en oefening kan je blijvende veranderingen maken in jouw leven.

Na de bootcamp kan je er voor kiezen om een dagtraining te volgen. Of als je liever één op één werkt kan je kijken of coaching of OM training meer bij jou past.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op www.omgelooflijk.nl
06 20 50 38 99

Flyer-Bootcamp

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren